one warm kiss in the cold night air


and maybe the walls will tumble
and the sun may refuse to shine
but when i say, i love you
baby you gotta know
that's for all time
baby you gotta know
that's for all time

white oversized knitsweater



super snygg tröja ifrån herr avdelningen på hm

fluted sleeve mini dress


tillbaka till verkligheten


jag är tillbaka pigg och glad. jag har tillbringat några oerhört värda minuter med en speciell person. vi prata om allt mellan himmel och jord, vi låg tätt bredvid och beundrade varandra. jag kände att jag behövde få lite närhet och trygghet. det var tillräckligt länge sen jag kände mig så nära en person, så nära att jag kunde blunda några sekunder och bara känna den där lyckan utan att personen ska försvinna för gott. ikväll har jag lite små saker planerat, men jag vet inte om det blir av. kvällen skulle spenderas med några få speciella personer ute på krogen. vi skulle skåla för sommaren, vi skulle skratta så tårarna rann och dansa hela natten. vi vet att vi skulle fått skoskav pågrund av all dans, men det skulle vi skratta bort så fort vi kände av smärtan. jag tror jag kör på ikväll. jag saknar min goda vän även fast det var sist igår vi sågs. du är bra min vän!


ain't no sunshine





sitter ensam i min stora vita säng och tänker på dagen. jag är trött och vägrar hålla ögonen öppna. fönstret är öppet på glänt och solen skiner in som starkast. låten ain't no sunshine spelas om och om på youtube och lukten av ny klippt gräs stinker in genom de öppna fönstret. imorgon sticker jag till vadstena, men på samma gång känns det bra att lämna denna sönder snackade stad några dagar. det är heller inte många veckor kvar tills jag drar till paradiset. där ska jag bosätta mig hela sommaren och leva fritt. jag ska inte behöva tänka på något alls förutom att jag en vacker dag ska bosätta mig där föralltid. där hör jag hemma och där vill jag dö.


en trött aida

gokväll. orkade verkligen inte uppdatera här idag. har en fruktansvärd mensvärk, nästan så att jag dör. efter skolan träffa jag ulrica. har saknat ungen så jävla mycket. kom hem runt halv sex tiden och då väntade sängen på mig. sov fram till nyss och nu ska jag bara äta något och sen sova vidare. natti natt!

en kort skoldag



idag va det en rätt kort skoldag för min del eftersom jag va hos tandläkaren imorse så då missa jag dem två första lektionerna. fick även reda på mitt psykologi prov. fick vg. eftersom det var ett vg prov så kunde man inte få mer än så. är sjukt stolt för över halva klassen fick ig på provet. strax ska jag lägga mig i sängen och plugga till organisation och ledarskaps provet vi har imorgon. eftersom kursen är så kort så har vi prov i hela boken. och ja ni, det är inte lite att läsa.

på fredag drar jag förmodligen till kusinen min och bosätter mig där över helgen. förhoppningsvis ska alla dit! vi skulle igentligen till älskade göteborg men det blev att alla ska till vadstena istället. jag älskar vadstena. nästan så att jag måste säga att de sveriges finaste sommar stad. 



satsa på snygg badräckt i sommar



snyggt med rosett


beige brun eller svart



jag älskar alla tre men helst dem i mitten.

om ni vore lite billigare



perfektare skor får man leta efter. hade inte tvekat en sekund om dem bara vore några hundra lappar billigare.

absolut perfekt




miranda kerr

proljece je sve se budi

kom precis hem från tandläkaren. vad jag gjorde där säger jag inte eftersom jag skäms, haha! missade psykiatrin och info;t imorse pågrund av tandläkaren, men på psykiatrin kollade dem på film bara så tur de och vi skulle även haft psykologi innan lunch, men dem som gjort provet och klarat är lediga. vilket betyder att jag får va hemma fram till kvart över tolv idag.

nu när jag ändå är hemma så ska jag göra mig en riktigt god frukost och en stor kopp grön te. sen ska jag lägga mig i sängen en timme till och bara njuta. pussi!


black sunshine


idag blev det skola fram till fyra därefter hem äta och plugga. skulle även iväg och träna idag, men jag hade mycket annat och göra så det blev inget. imorgon väntar en ny dag med en hel del plugg eftersom på onsdag blir det ett stort prov i hela boken i organisation och ledarskap. nu ska jag fortsätta med naturen. puss!

wipeout med familjen

bjuder på en gammal bild.


ny duschad och klar för säng sitter jag här. kollade även på wipeout med mamma och pappa. blivit en vana att vi alltid kollar på de på söndagar. haha men vi får oss alltid ett gott skratt! 

strax tänkte jag hoppa i säng men inte riktigt än. ska mysa med mami en stund innan jag lägger mig. de inte bara bebisar som behöver trygghet, även dem stora. muhaha! eller vad säger ni? natti natt snyggingar!



idag är en bra dag



hej alla mina älskade blogg läsare. idag har jag varit ute i det fina hela dagen och ritat än massa. jag älskar att rita och det gör mig så otroligt glad. det visste ni inte va? att bara rita ner det jag känner och tänker får mig att må så mycket bättre

jag och några vänner va även vid kinda kanal och åt pizza. sen satt vi där i några timmar åt godis och sola. otroligt skönt va de! imorgon väntar skolan och mot kvällen ska jag iväg och träna. nu ska jag hoppa in i duschen pussi puss!


in mot stan

nu ska leta fram några snygga och enkla plagg, sen ska jag hoppa in i duschen och därefter föna och fixa håret. jag ska även  försöka lägga in lite bilder ikväll eller inatt om jag hittar kabeln till digitalkameran. ni får ha en underbar lördag, tjingeling!


gina tricot


sommar snygg


give me


beautiful



i guess you know i am bad



bad what a bad little girl i am, i got a problem
bad bad what a bad little girl i am, i need you to solve it
bad bad what a bad little girl i am, somethin about it bad bad bad bad
bad what a bad little girl i am, i got a problem
bad bad what a bad little girl i am i need you to solve it
bad bad what a bad little girl i am, somethin about it bad bad bad bad

vädret är på topp

 

gomorgon. tro det eller ej men igår somnade jag runt halv nio och vaknade åtta idag. muhaha. fyfan så skönt det känns nu. känner mig så färsk! som en ny mogen banan. åt frulle nyss ute på balkongen med mami och pappi. ny bakade frallor med vitlöksost och grönt te mums så gott.

har inga planer idag heller. mami och dem åkte iväg nyss. dem åkte för att storhanda och äta glass i det fina vädret, men jag orka inte med. får hitta på något annat istället. ska ta mig en dusch nu, pussi puss!

kate moss



lunch på santins med mami

gud vilket härligt väder det är ute. knappt att jag ville sitta här och skriva ett inlägg. idag blev det skola fram till fyra. började med psykologi prov och det gick galant. älskar verkligen psykologi, ett av favorit ämnena. runt elva träffade jag mami ett viktigt möte väntade. mötet gick galet bra så efter de bjöd jag mami på lunchade och fika. därefter tog vi en runda på stan och shoppade lite. bjöd även mami på en tröja hon ville ha! jag är så glad att jag för en gångs skull kunde betala allt och inte mamma. blev däremot några femhundra lappar fattigare, men min mamma är värd allt. hon är bäst!

ikväll har jag inga planer alls. marina vill ut och fika i de fina vädret men jag är dö hungrig måste äta innan och skräp mat vill jag icke äta idag igen. har ätit tillräckligt med de och nu känner jag att min mage fått nog. om de icke blir någon fika så stannar jag nog hemma och glor på film med mamma och pappa. ska äta lite nu, pussi puss!


ärr betyder inte att allt är läkt


mums

vet ni va jag gör? sitter och mumsar i mig färska hallon och jordgubbar. mums så gott. och vid sidan av pluggar jag natur. kan det bli bättre? no no!

en kort skol dag

tjenix. kom precis hem från skolan. hade bara tre lektioner idag. dö skönt! skippade lunchen i skolan eftersom de icke va något gott som serverades idag. så istället ringde jag och beställde två pizzor till mig och bror. sjukt gott ska det bli! har inte ätit det på ett par veckor och då blir det extra gott.

iaf. jag jess natta och lojsan hade redovisning idag om spelmissbruk. fan så bra det gick asså! dö nöjda. hoppas på mvg iaf. fick även tillbaks svenska provet. blev nöjd men det kunde gått bättre fast som sagt man kan inte alltid få det högsta. nä nu ska jag invänta pizzorna sen mumsa i mig och därefter väntar en varm skön dusch och sängen. pussi puss!

mina hjältar sviker mig aldrig




skjut mig

oh så tråkigt. just idag hatar jag mer än mest av allt att plugga. fan varöfr ska provet va imorgon? ni kommer tycka att jag är helt psykisk som marina, men jag gör verkligen allt för att slippa plugga. har målat mina ben från lår till fötter med ifyllnings penna. haha haha haha asså jag skrattar åt mig själv. har målat än massa ormar, sol, vatten skrivit ner mitt namn haha känner mig som en tre åring, men det får man va ibland. nä ni nu måste jag hoppa in i badrummet och duscha av mig allt det här innan pappa ser. han kommer verkligen tro att jag blivit helt galen, medans mamma dog av skratt. pussi puss!

otroligt trött

gokväll. hur är det med er en måndag kväll? själv är jag helt sliten. va en rätt jobbig dag i skolan fram till fyra med idrott och matte b i två timmar. kära bell har iaf kommit back, så henne fick jag träffa idag. saknat ungen så jävla mycket.

imorgon väntar psykologi prov. jag känner mig verkligen slut efter gårdagens plugg, men de va allt värt de. natur är inte mitt bästa ämne men så jävla glad man blir när man får så mycket beröm. nästan så att man vill satsa upp till mvg. jag orkar verklien inte sitta här och skriva mer. huvudet dunkar och jag ska hoppa in i badkaret och ta mig ett varmt bad. uppd förmodligen mer ikväll om icke då får ni nöja er med det här lilla. pussi puss!

pluggat natur hela dagen

tro det eller ej men jag har pluggat natur sen klockan elva i morse. har tagit pauser i mellan åt men jag är död ändå. pluggade vid datorn mer än tio timmar. har sjukt ont i ögonen, huvudet och ryggen ska jag inte ens tala om. strax ska jag hoppa in i duschen sen ska jag lägga mig i sängen och sova. imorgon väntar en lång dag i skolan fram till fyra och älskade bellis är back från åre så hennes får jag också träffa imorgon. natti natt bebisar!

absolut perfekt


världens vackraste kvinna



miranda kerr

ljuva hem





jag längtar ihjäl mig till mitt kära hemland. hela sex veckor där nere i paradiset. det där turkosa havet och att vakna av solen skinandes genom fönstret varje morgon, gå ut på balkongen och känna glädjen och lyckan över mig. mitt älskade hemland.

jag tycker att det är så illa att en svensk knappt får säga hur mycket han/hon älskar sitt land utan att klassas som rasist av oss utlänningar. men vi däremot får säga och älska vårat land hur mycket vi vill. ibland kan jag inget mer än stå på svenskarnas sida när det kommer till sådana tillfällen.

- våga älska ditt land

stand by me


blommigt och sött



floral chiffong tunika från chicy shop

så roligt har vi

hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha fyfan tror jag aldrig skrattat så här mycket

aida säger - fan va trött jag är, har tvättat tvätt sen kl fyra
marina säger - haha sta cu ti ja
aida säger - faki ju, hjälp mig då

efter några få minuter skriver marina igen

marina säger - joj mina tänder kliar
aida säger - dör av skratt

erin wasson for rvca


kad prava ljubav zakasni

du sa att du är rädd för att du vet att du aldrig kommer älska någon som du älskar mig

och jag nickar, för jag är precis lika rädd


man eller en pojke

en fråga. - vad tänker ni på när jag säger en 23 årig man/pojke?

jag tänker på en snart välutbildad man som studerar på högskola, lever livet med sina vänner, sin flickvän om han nu har någon. reser runt med henne och njuter. han har tänkt ut sin framtid väl och fokuserar nu på att han har några år kvar av sin högskola och ska förmodligen inom kort bli läkare/advokat/något inom ekonomi.

de just de ja tänker på, men nu när ja ser en 23 åring med fjortis bilder på facebook/bdb/playa eller vad de nu kan va så förstår jag mig inte på. vad har han för framtidsplaner? han jobbar som telefonförsäljare förmodligen, på dagarna sover han fram till ett/två och på helgerna ser man honom på en hemma fest hos någon 13 åring. det kallar jag pinsamt!


utgång ikväll

krossade planer återigen. men no no denna gång orkar jag inte bry mig. ska hoppa in i duschen strax sen blir det in till stan med kvinnan min och ikväll blir det som sagt utg. med sis. så den planen står fortfarande på samma plats. uppd nog ikväll. pussi!


solig morgon

gomorgon snyggingar. hoppas de på topp med er, med mig själv är da la prima. solen skiner och jag sitter och dricker juice med is bitar i. strax ska jag upp och köra korvmackor med oboy mhmm! och sätta mig ute på balkongen med laptopen och skriva klart natur uppsatsen på datorn. fick nämligen inte lämna in den som ett häfte dator skrivet utan den måste skickas via mail till henne. 

idag har jag som sagt redan planerat min dag och vädret är som bäst också. ikväll blir det utgång med syster förhoppningsvis. hon är helt klart bäst även fast vi små tjafsar då och då, men det händer ju alla syskon som sagt. nä nu ska jag upp och göra min goda frulle.

steven klein and lima






livet är underbart



utöver det som hände idag så tror jag att jag är världens lyckligaste kvinna just nu pga av följande

• msk provet gick otroligt bra nästan så att jag måste säga - mvg
• äntligen är man arton och har fått in en hel del pengar på kontot
• jag är kär och galen i världens bästa man

ingen ångest alls bara strålande lycka och glädje som rinner över mig som en flod. just idag så älskar jag livet och att leva och hoppas ni får en underbar helg.

två hjärtan som skriker efter varandra

hej där. kom hem för cirka en timme sen. va i skolan och därefter stan med sis. fan så jävla arg jag är. hatar min skola just nu och deras äckligt hårda regler. ja va borta över en vecka förra månader dvs i mars ifrån skolan pågrund av min hörselgångsinflammation och så idag efter matten så ville min mentor snacka med mig om mars månad. tydligen får man inte va borta mer än en vecka utan intyg av läkare och jag hade det, men sen så säger han idag - aa men du aida du hade inget läkarintyg så denna frånvaro är ogiltig. haha driver monstret med mig? fick utbrott till max asså. haha typiskt mig. egentligen är det ingen sak att bli arg över utan han sa bara att frånvaron va ogiltig och inget händer. men jag blir arg eftersom trollet säger att jag icke lämnat in något läkarintyg fast jag har. slut snackat om de.

som sagt blev stan idag med älskade kaninen marina. blev en hel del shopping för min del och även hennes. köpte ett x antal ur snygga tröjor och äntligen mina efterlängtade zebra leggings. mhmm! och just nu sitter jag och proppar i mig nudlar. hata verkligen de förut men nu älskar jag nudlar.

ikväll har jag inga planer alls. stannar nog henne tror jag. ska fixa och dåna med mina naglar och hår. blir att fixa till tå naglarna nu när man kan ha sommar skor och då tå naglarna sticker ut. ska även köra med en hårinpackning i någon timme. känner att håret behöver lite vitaminer efter många dagars plattång, hårspray och mousse. nu ska jag hoppa in i duschen och läsa nya revyn. pussipuss!


aida is back

 


godag snygga som fula. nu är jag back igen. har inte orkat uppd här på ett par dager pågrund av de fina vädret som höll mig ute hela tiden, men idag så tänkte jag ge bloggen lite tid. dem dagarna jag icke har skrivit här så har jag bara tagit det lugnt ute i det fina vädret. har grillat med vännerna, varit och solat vid scandic, träffat älskade vicke som jag icke sett på tusen år och så har jag ätit massor av glass mhmm mums.

skolan har även börjat och det är skönt att få komma back dit igen. har saknat mina flickor otroligt mycket och vet ni? nu är det knappt femtio skol dagar kvar fram till sommarlovet. helt överlycklig! vi har även bokad biljetter till kroatien. untz untz, men när vi åker säger jag inte än. det får bli en överraskning helt enkelt muhaha, då jag bara försvinner från bloggen i en hel månad. ska va där nere i hela fem veckor. mami and dad kommer inte kunna va kvar lika länge pågrund av mammas semester. hon kan inte ta ut hela semestern så dem åker back medans jag stannar ytligare två tre veckor utan dem.

längtar även otroligt mycket till helgen och jag hoppas hoppas hooooppas det blir fint väder så man kan va ute i det fina. min lördag är redan planerad om den icke går i bitar. så därför hoppas jag att värdet ska va fint. måste även kolla med sis om vi kan ses på fredag om hon inte ska till sin älskling. saknar den där pricken otroligt mycket. hon har även fått tandställning nu muhaha haha och nu har hon både där nere och där uppe. gulligull min lilla ugly betty. nä nu ska jag gå och mysa ner mig med mama och pappi i soffan och kolla på film. pussipuss!


sol och värme


godag alla glada. hoppas de på topp med er, med mig själv är det lite bättre faktiskt förkylningen börjar gå bort. strax ska jag ut en sväng och köpa glass och ta en lång promenix. sista dagen av det goda, imorgon börjar allvaret igen. hatar verkligen att det är skola då vädret är som bäst och man sitter mellan fyra väggar nergrävd i boken. brukar ha jätte svårt att koncentrera mig när vädret är så här härligt och solen skiner som starkast. man vill bara ut i det varma, ta en glass och sitta med dem bästa. livet är verkligen underbart då! och när jag väl skriver om värme och sol så är det knappt två månader kvar tills jag åker ner till ljuva kroatien. jag är arton nu, livet flyter, det kommer va trettio + ute, havet framför mig, dem goda drinkarna och det absolut bästa folket. kroatien är livet helt enkelt och jag dör av längtan. nu måste jag tyvärr avrunda och sluta drömma mig bort. uppd mer ikväll, pusselipuss!


nylon spandex micro mesh




det där lilla extra


  

nisam vidio da gubim te polako

. . .i da je kraj
da nam vise neide
ti si dala sve i voljela me jako


tjenix. sitter här vid datorn och inväntar maten. vi ska äta grillat mmhm gott gott. idag har jag inga planer alls, no no. får se vart dagen leder mig. kollade även nyss på spårlöst med mami och så helt plötsligt hör jag någon snyta sig gång på gång. vänder mig åt sidan och ser mami gråta, haha så jävla söt. hon är så känslig vid sådana tillfällen och speciellt spårlöst är något som berör oerhört.


gårdagen va nog bästa dagen på hela lovet. vädret va på topp och jag va på topp även fast näsan snora. blev att åka till tannerfors med picknick och lunch, ligga där och steka med brillor. jordgubbar och glass fattades bara, men vi klarade oss lika bra utan. en oerhört värd dag, något jag verkligen vill göra om. skulle även träffa marina framåt kvällen och grilla med folket, men det blev aldrig av eftersom vi hade gäster och hon va halt död. pusselipuss!


kad te zivot ko i mene rani

. . .kad ti odu svi lazni jarani
trazit ces me, reci cu ti samo
pijanico umri u kafani

nisam vise ista zena
sto puta sam prevarena
srce ruzne strane brise
i tebi se isto pise


morning. vaknade runt ett idag av marinas sms. igår blev det en sen kväll/natt. va ute och grilla med dem fina människorna hela kvällen. väl hemma tog jag mig en dusch och satte mig vid datorn sen ringde prinsessan min och vi prata hela natten nästan tills ögonen slockna och jag somna. gårdagen va även än mycket jobbig dag för mig med mycket blandade känslor, men detta vill jag inte gå in på mer än så. som sagt - allt har sitt slut för eller senare.


idag har jag inga planer alls förutom ikväll blir det nog ut gång i norrköping med sis. nu är vi ju arton som sagt. känner att jag behöver komma ut lite nu efter allt. har vart sjuk eller jag är fortfarande men just nu orkar jag inte tänka på det. pussi!


i want you exclusive


i want to be in the train with you again, kiss you, in front everybody, hold your hand and take silly pictures. i wish i could turn back time and tell you how much i care about you, how you make me feel.

cause baby, even if I fail again i'll try again and again, you are worth every moment, every day, every hour and every second of my life. you are my life. you made my life. you make my life complete. i want to thank you for it. for every time you saw me in the eye and said i was beautiful, i want to thank you for that. i want to thank you for building my confidence by telling that i was more than just a pretty face and by telling everybody that I was your girl.

your kisses make me crazy and your eyes are the most beautiful green eyes i have ever seen in my life.

bästa låten just nu



time is runnin' out
please don't make me wait
i'm all alone
i'll stop a day
lost and love a ghost
lost all alone
it's another lost one
you stay gone
pushed on a wall
hit it in the face 
i don't wanna go
i'll stap a day
lost and love a ghost
i'll stap a day
let's boogaloo la
it's all day

i'll take you
i'll take you on a date, yeah
i'm telling, i'll take you
i'll tate you on a lovely date
lovely date
and i'll take you
i'll take you on a day date
and it's a lovely day
lovely day
lovely day

i see your body lighting up in the moonlight
as a ghost story you jump in the moonlight 
i wanna feel you in the dark when i do right
do right right there, yeah
as a ghost story you jump in the morning, 
i signal, i want that by all means 
i signal you, and you got where i want that
want that right there, right there

time is runnin' out
please don't make me wait
i'm all alone
i'll stop a day
lost and love a ghost
lost all alone
it's another lost one
you stay gone
pushed on a wall
hit it in the face 
i don't wanna go
i'll stop a day
lost and love a ghost
i'll stop a lay
let's boogaloo la
it's all day

i'll take you
i'll take you on a date, yeah
i'm telling, I'll take you
i'll take you on a lovely date
lovely date
and i'll take you
i'll take you on a day date
and it's a lovely day
lovely day
lovely day 

i see your body lighting up in the moonlight
as a ghost story you jump in the moonlight 
i wanna feel you in the dark when I do right
do right right there, yeah
as a ghost story you jump in the morning, 
i signal, i want that by all means 
i signal you, and you got where I want that
want that right there, right there

you know I want you right there
said i want you bay, hey baby
you know i want you right there
right there, ooh
you know i want you right there

and it's a lovely day
lovely day
lovely day

ti budi daleko, ti samo budi daleko

 


. . .zelena rijeko davnih momackih snova
ja sam se zarek'o, ja sam se davno zarek'o
da u moj zivot nikad nece useliti nova

sve je laz, samo pusta laz
sto se oko nas u krug vrti
sve je laz, samo pusta laz
sve je laz osim smrti


gomorgon. jag är fortfarande sjuk, ont i lungorna och halsen. hostar som en idiot och svårt att andas. blev att åka in till sjukhuset igår. dem ville rökta lungorna men mama gav inte. har gjort det en gång förut och det är inte bra. så nu får ja dricka massor mjölk med honung i, det sägs att det hjälper så får vi se hur det blir med det. nu ska jag få och äta frulle med älskade mami och så vill jag önska alla en glad påsk. pussi!


blondinbella är falsk

haha haha haha jag kan inget mer än att garva gång på gång då jag läser detta inlägg i katrin zytomierskas blogg. hon är helt klart bäst. ja, jag håller med henne om precis allt kring blondinbella. hon är falsk och åter igen falsk. små flickor lägg ner och läsa hennes blogg, ni hittar inget vettigt där ändå.

sexigaste kvinnan just nu





dve pilule istinu da iskrive

 

lovet började bättre än bäst, men sen så vände det. i onsdags vaknade jag med världens huvudvärk och halsont. halsen va nog värst, kändes som någon ströp mig och inget bättre blir det heller när man tränar. så igår va jag helt slut. rösten va helt borta näsan rann och huvudet dunka. igår skulle vi även till aleksandra på tjej middag men för min del fick den bli en mys kväll hemma med familjen.


idag har jag inga planer alls. mina skor har kommit så dem måste jag hämta nere i stan, men får nog be mami hämta dem åt mig. känner inte för att åka ner till stan, vill bara ta på mig myskläder, brillor och helt osminkad ta en promenix i det här fina vädret. nä nu ska gå och ta mig en dusch nu, uppd mer ikväll. pusselipuss!


hope and glory


ginatricot


fallen angel


precis hem kommen ifrån träningen. blev en lugn träning för mig eftersom jag har feber och ont i halsen, men de va otroligt skönt. tränade rumpan och låren extra idag. just nu väntar jag på maten, dö hungrig. blir pasta med kyckling mhmm älskar't. ikväll får vi se va ja hittar på. blir nog fika kväll eller en lugn film kväll. inga planer ännu. pussi!


feel your body





nije vise sedamnaest meni da mi mores pasti na koljena

har inte uppd här på några dagar nu och nu känner jag att det är dags och skriva några rader här. lkpg snokarna vill ju alltid veta vad man gör, haha. i fredags fyllde jag år som dem flesta vet, blev utgång i lördags med syster - än mycket lyckad kväll. söndag blev en lugn dag för min del, samma med måndag. strax ska jag iväg och träna med marina och issa sen blir det nog att sola för min del. ska upp och ta på mig nu. pussi!


lite av det nya








sad nije vreme za pitanja ko je pogresio

 
 

gomorgon. vaknade runt elva tiden helt stel i nacken. kunde inte alls vrida mig åt andra hållet och fråga mig inte varför. när jag sover så krigar jag med djävulen haha haha. slänger kuddar hit och dit och täcket är under sängen förmodligen när jag vaknar.
 
strax ska jag göra frukost åt mig själv. är nämligen själv hemma. mami jobbar, pappa är hos frissan och adnan har jag ingen aning om. ikväll blir det dino merlin i nkpg med syster. ska bli bästa kvällen på länge verkligen och mannen min ska med även svärmor och svärfar. pussi!


idag är det ingen vanlig dag

idag är det ingen vanlig dag, idag är det aida's födelsedag. hurra hurra!


gud vad åren, månaderna, dagarna går snabbt. minns som igår då jag firade min sju års dag, men nu firar jag hela arton år. känner mig inte alls så stor haha. eller jag menar nu med ansvar och allt? jag har jätte svårt för det. nu menar jag inte händelserna i skolan och plugg, utan ja menar det här med ekonomin, städningen och maten. jag kommer nog bo hemma så länge det går.


i skolan vänta tjejerna på mig med att gratta och sjunga för mig. otroligt söta! bäst är ni. har även fått en hel del presenter idag. även fast det inte är alla så va det många. har fått skor, kläder, presentkort på spa med mami, underkläder, pengar och så har jag fått körkortspaket. efterskolan mötte jag mami. vi gick till guldfynd där pappi vänta. fick välja ett sätt i vitguld - armband, halsband och örhängen. ett minne ifrån dom på min arton års dag. efter det åkte vi och åt buffé. är verkligen över nöjd! 


igår
var jag även på en otroligt skön ansiktsbehandling hos kära carina med peeling och hela köret. carina är troligt duktig hudterapeut och jag vill även rekommendera henne för alla som bor här i linköping. otroligt fin och mysig salong. en timmes behandling ligger runt fem hundra lappen, inte alls så farligt om man tänker efter. har även bokat en ny tid hos henne om fem veckor så jag får bort porerna. här hittar ni hennes salong carinassalong.


hela arton år idag



slavimo, slavimo
ovaj divan dan
neka ti je aida
srecan rodjendan

slavimo, slavimo
case dizemo
i od srca sve najbolje 
aidi zelimo



jupiter rising



just idag är jag så där extra glad, ja överlycklig kan man säga. vädret är på topp svenska provet gick bra och naglarna vart mer än perfekta. mami gjorde även godaste maten idag. strax ska jag iväg träna stenhårt så jag sover gott inatt. pusselipuss!

RSS 2.0