outfit tillägnad åt ademir


hiss eller diss



outfit ifrån net-a-porter och topshop

fika på stan

godkväll på er. hoppas de bra med er, själv är jag fortfarande trött även fast jag va på stan och fika. missade bussen så almin fick skjutsa oss in till stan. denna gång vägrade jag ta café latte eftersom jag inte ville bli pigg. hade nog inte somnat fram till tre inatt.

idag skulle jag igentligen till min kära kusin, men det blev inte av. kände att jag inte hade någon lust direkt + att jag sluta så himla sent och skulle träffa marina. anesa tvingar mig komma imorgon men får se. känns rätt onödigt att åka dit för en natt. hinner ju inte prata ut om allt och göra så mycket. oftast då jag är där så åker vi in till motala eller tar en promenad vid havet där. så himla mysigt. älskar verkligen vadstena speciellt på somrarna då känns de som om va utomlands. men iaf får se om jag åker imorgon.


en trött aida

fy helvete så trött jag är asså och jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering men vill också passa på att tacka er för alla era gulliga kommentarer.
 
idag va man i skolan då och helt slut efter en lång dag. träffade iaf kära marina, kevin och rory. shopping blev det också köpte mig två par nya byxor, jacka och tröja. bild kommer förmodligen imorgon eftersom jag inte orkar ta kort just nu + att jag ska iväg. nä men nu tänkte jag dra mig, skriver ikväll/inatt då jag kommer hem. bye bye älsklingar!


lite smått ifrån h&m

billig och snyggt, allt under 400 kr.


mobilen is back

hej allihopa. hoppas de på topp med er. med mig själv är de nog bra, lite små trött bara. idag börja man halv tio och slutade tio i tre. dem två sista lektionerna hade vi sex och samlevnad, kollade bara på film vilket va slappt.

efter skolan träffade jag mami min, hon sa att min mobil hade kommit. den va nämligen på lagning. tyvärr gick det inte att laga den vilket va sjukt bra för mig för jag fick en helt ny. iaf sen tog vi en runda på stan men ingen shopping blev de. känner att jag väntar till nästa vecka.

imorgon drar jag förmodligen till vadstena, till min kära kusin och ska va där över helgen. inte helt säker än men tror iaf de. skönt och komma iväg lite och äta fasters goda mat och bullar. mums!

shoe gazing new york fashion week

kommer nog aldrig få nog av skor. alla dem hade nog
varit som pricken över i:t bland alla mina skor här hemma.

men nu är frågan vilka är era favoriter bland dessa?





någon idiot

vaknade nyss av att någon idiot ringde på dörren. hoppar upp ur sängen springer för att öppna, men sen ser jag att ingen står där. drömde jag kanske? de va iaf nog tur, skulle öppnat i trosor och linne och nej tänkte väl inte på vad jag hade på mig.

slut pratat om de. idag va man i skolan. dagen va kort, men det börja med att jag missar min tio i åtta buss. så fick springa till ettan för att hinna med den. hade bara tre lektioner vilket betyder att vi fick sluta tjugo i tolv. våran idrotts lärare va hemma och vårda barn så ingen idrott blev de. helt slappt va de!


efter skolan åkte jag hem direkt. tog mig två mackor med leverpastej och salt gurka på (sjukt gott) och ett glas oboy. sen la jag mig i sängen och somnade. ja man kan ju undra hur sent jag kommer somna ikväll. nä nu ska jag upp och ta mig en dusch sen ska jag läsa bok.


dagens shopping




nytt i garderoben

idag va ja på ikano med mami och hämtade mina efterlängtade skor. fy fan så snygga dem är på. visst vill ni se dem? bild kommer snart. iaf köpte skorna, en ny väska, frans väst och ett vanligt bas linne. provade även ett par aladdin byxor på mq för ynka 149 kr. kostade 499 kr innan, men kände att jag hade ett par liknande så dem fick inte följa med.

jag är frusen och trött. ska ta mig ett varmt bad med skum nu och därefter
bädda ner mig i soffan med mami och äta vindruvor. låter det inte mysigt?
hoppas ni får en trevlig tisdags kväll. puss på er alla!


gina tricot

enkla plagg, snygga och billiga. allt ifrån gina tricot

ingen lyckad dag

ingen lyckad dag för mig idag heller. fick stanna hemma ifrån skolan idag med. helvetes mens, den dödar mig verkligen. men iaf hoppas de på topp med er. idag hade jag tänkt gå och träna med marina, men tror inte jag orkar de. helt slut i kroppen är jag. börjar kanske bli sjuk? hoppas iaf inte de. pappa har legat hemma med 40 graders feber sen torsdag och honom har jag inte gått i närheten av. får inte bli sjuk nu!

saknar mina tjejer galet mycket, så imorgon ska jag tvinga mig själv till skolan. även fast man är lite skol trött nu, så får man tänka framåt. snart fyller man 18, sen kommer våren och körkortet hoppas jag och i början av maj åker jag och becca till sthlm. ja många planer på gång, nä nu ska jag inte stanna hemma ifrån skolan fram till sommarlovet. tro mig, haha! ska dricka kaffe med mami nu och äta goda mackor.


hiss eller diss

vad säger ni, - hiss eller diss?



jacka - topshop
jeans byxor - topshop
väska - topshop
örhängen - forever 21
linne - forever 21
skor - gojane

älsklingar


imorgon är dessa snyggingar mina. har länge letat efter dem, men tyvärr så har dem varit slut här i linköping. i fredags då jag och mami va på ikano så hitta jag en 36;a bland en hel hög av rea skor. dem va tyvärr inte på rea och jag behövde en 37;a. bestämmde mig för att gå fram och fråga killen i kassan ifall dem hade ett par i 37. dem hade ett par som va undanlagda till igår, men han tog mitt nr och lovade att ringa ifall tjejen inte kom. ja vem tror ni ringde igår? jo självklart dennis som jobbar där. bad han lägga undan dem till imorgon för då ska mami hämta dem. yäss så kan det gå, haha!

ny blogg

tjenix nu har jag skapat en alldeles egen blogg vilket va på tiden. hm, ja idag va man hemma ifrån skolan. sov knappt något inatt pågrund av min mensvärk. lider alltid dem två första dagarna! iaf, har bara legat hemma idag i min varma säng och ätit goda mackor. imorgon blir det iaf skola för min del, man kan ju inte sitta hemma varje gång man fått sin mens. huhu! sist låg jag hemma också haha, elr jag gick hem ifrån skolan. nä nu ska jag äta pizza som mami kom hem med.

RSS 2.0