grattis mama

idag är det ingen vanlig dag för idag fyller världens bästa mama år. grattis mitt allt på denna jord.

bitter fittan

igår blev det utgång med mina fina tjejer, men en person jag inte tålde va där - bitter fittan. strax ska jag klä på mig något somrigt. slitna jeans shorts, body, klackisar och någon kavaj över. vädret är på topp och jag är glad. imorgon fyller världens bästa mamma år och jag ska in till stan och köpa något mycket fint åt henne. hon har önskat sig ett dior läppstift och den ska hon få, men något mer blir det. nu måste jag upp och ta på mig. pussi puss.

ayo technology



jag svälter ihjäl. jag har aldrig varit så här hungrig i hela mitt liv och nej jag vill inte ha någon macka. jag vill ha mat. mamma och pappa är och handlar och jag har ringt dem ett x antal gånger och varje gång jag ringer säger dem samma sak - vi är påväg. om de va så att dem va påväg då pappa sa de första gången så skulle dem hunnit åka hem och back tio gånger. nä nu får det va nog. ska gå och bre mackor. jag klarar inte av hunger och typiskt att mamma kommer säga nu när dem kommer hem - du är ju arton, hur ska du klara dig utan oss? ja ja!

bullshit

man har olika dagar varje dag. glada dagar, dagar då inspirationen sprutar, dagar då man mår skit och har panikångest, dagar då man inte känner någonting. idag är det en sådan dag. jag känner absolut ingenting, ingen glädje, ingen sorg, ingen ångest. det är de värsta dagarna. jag hatar det. jag går runt som i en dimma. jag känner inte att jag lever. jag vill känna men det är som att känslorna vilar, dem orkar inte alltid bara pumpa ibland måste dem sova. men det vänder imorgon. då är allt annorlunda! jag mår hellre skit än att vara apatisk. godnatt!


mannen i mitt liv



mord i linköping




jag finner inga ord. linköping börjar bli så kriminellt. dubbel mordet och nu en tjugofem årig kvinna. döds straff för alla mördare annars flyttar jag. läs resten av artikeln här.

salvatore angelucci




trött

har pluggat i princip hela dagen och nu är jag dö trött i huvudet. ska äta något gott och därefter duscha sen sova.

jessica simpsons tjockisdrama



kim kardashian




tisdagarna med morrie

varje kväll när jag somnar, dör jag. och när jag vaknar nästa morgon är jag pånyttfödd.

läste precis ut nog världens bästa bok. tisdagarna med morrie heter den och jag vill starkt rekommendera den för alla. jag läste ut den på någon timme bara. hade knappt börjat med boken så jag läste om den idag och blev precis klar med arbetet. nu ska jag duscha, äta och sova. gotnatt änglar!

sovmorgon

härligt med en lång sovmorgon. nu ska jag knalla iväg till skolan, idrott väntar sen har vi tre lektioner till och slutar fyra. skönt!

trött är bara förnamnet

oh gud. jag är fortfarande inte klar med kläderna. har hållit på sen klockan fem. lina va här nyss och hämtade en hel säck med kläder. hon får helt enkelt rensa själv de hon vill och inte vill ha. jag ska fortsätta imorgon efter skolan hade jag tänkt. just nu är jag trött och duschen väntar, men en bit har jag kommit. natti natt änglar!

so damn hot



snyggaste bodyn


färg och rosett



  så otroligt fula, men ändå söta. vet att många där hemma tycker att dem är ur söta men not me. så fula! skulle aldrig gått runt med dem på fötterna, haha never. har rätt svårt för snygga ballerina. dem ska va enkla och svarta isåfall.

whats on




jag har bara påbörjat med kläderna och det gjorde vi igår. jag är så damn trött. hatar att sova borta, får inte riktigt den sömn jag behöver för att va pigg framåt dagen sen. därför ska jag slänga av mig kläderna på golvet och sova en timme. sen ska jag börja hänga upp lite kläder och rensa bort en hel del. måste även hinna plugga det är viktigast idag.

en lång shopping dag



jag kom hem runt sju tiden. va på ikano hela dagen med mor min. blev en hel del shopping för både mig och henne. köpte nog världens snyggaste jeans och jag som är så kräsen när det gäller jeans. blev även en hel del underkläder, ett par leggings och två linnen. köpte även en klädstång eller vad man nu ska kalla de som jag ska ha i mitt rum. pappa byggde upp det åt mig och hjälpte mig att hänga upp lite plagg på den och skor under. så snyggt! sen lunchade vi på världens godaste restaurang jag och mamma. vi köpte även med oss två plagg till bror och pappa. pappa fick två peak tröjor och bror ett par shorts han ville ha.

strax ska jag äta sen ska jag ta på mig och iväg till min vän. ska sova över där inatt och därför blir det inga fler inlägg förrän imorgon och imorgon blir det heller inte många för då ska jag plugga, men håll ut. pussi puss!

hms nya





en solig morgon

gomorgon. är rätt trött fortfarande, pappa väckte mig rätt tidigt utan någon anledning eller jo för att jag ska orka gå upp till skolan på måndag. haha! strax ska jag äta frulle och därefter ta mig en dusch och klä på mig snabbt. mami och jag ska till ikano och sen ska vi luncha tillsammans på min favvo restaurang, kycklingspett mhmm.

v magazine may




day n night

 


jag borde egentligen sova eftersom jag knappt fick mig någon sömn i natt. ögonen svider och jag fattar fortfarande inte vad jag gör uppe. jag ska skriva en godnatt saga till min prins och därefter väntar sängen. godnatt mina änglar!


alla vägar har sitt pris



gårdagens händelse

gårdagen va en mycket bra dag, men inte tillräckligt bra för mig. det slutade illa för mig på vägen hem. blev för mycket av dem roliga och läskiga karusellerna så magen blev helt knas. spydde precis då vi gick av bussen och må ni tro de va ingen skön känsla.

över lycklig



dööö nöööjd med håret.
woooho! nu är jag blondie med sne lugg och stora lockar. mhmm baby! har inte varit så lycklig på länge.

i min ensamhet

hon har varit i sin ensamhet och vandrat, vandrat runt vidinsjö och hem igen. hon hade med sig sin ipod medan mobilen vila hemma. det va skönt. hon fick sig en bra fundering kring känslorna. . .



nu hade jag tänk ta mig en dusch, en lång dusch och därefter sätta mig och göra mitt arbete som ska in senast två imorgon. annars blir det ig på arbetet! det har vart skönt att bara skita i ett arbete och inte känna press att jag måste va bäst och få bäst betyg. har även pratat med natur läraren och jag nöjer mig med ett vg - jag behöver inte ha mvg i allt, det är få som har. jag ska sluta att pressa mig själv till det sista. arbetet som ska in imorgon skriver jag på en timme. mer än två sidor ska det inte va och jag vet att det kommer bli bra betyg även fast jag inte pressar mig till det högsta. nu ska jag ta en lång dusch och missa inte låten ovan.

fuck it i dont want you back



fan så damn bra låt. precis så ska den va! nej jag har inte kärleks problem, jag har känsloproblem. jag vet inte vad jag känner och hur jag ska uttrycka mig på rätt sätt.

perfekt


i drömmen va det vi mot dem



jag är trött, trött i huvudet och kroppen. glädjen rasa, lyckan försvann och hoppet flög iväg med vinden. det är något som saknas, något som saknas i mitt liv, men vad är frågan. jag orkar inte tänka just nu. ögonen slocknar som ett ljus snart. . . jag får inte glömma att de knappt en månad kvar. en månad kvar till paradiset. biljetterna kom igår och jag ska va där hela sex veckor. när och hur tänker jag inte säga. jag kommer bara försvinna från bloggen ett bra tag. det är lycka!

godnatt

sista avsnittet av ballar av stål och därefter väntar sängen. sov sött änglar, natti natt!

sommar söta bikini



så damn sexy






det var på tiden



nu har jag äntligen tagit tag och bokat tid för klippning + slingning av hela håret. det ska bli mycket mycket ljusare och lite kortare. blir ingen lugg denna gång! det ska bli något i den stilen som på bilden ovan, fast inte så kort och lite mörkare än så.

en oro hon länge haft



hon har en oro i hela kroppen. hela sängen är fylld med böcker och pennor, men hon vägrar att ta tag i det hela. hon sitter istället vid datorn och bläddrar runt bland olika resemål. hon söker ibiza, karibien och romantiska resemål på google. det kommer upp flera hundra sidor och bilder. hon vill bara ta sitt pick och pack och åka iväg, iväg till värmen, till dem högljuda och glada människorna, till de turkosa havet och dem goda drinkarna. hon vill åka med sin prins, han hon vill spendera resten av sitt liv med. hon blundar ett par sekunder och drömmer sig bort. hon drömmer sig bort med han hon älskar mest av allt. varför ska det va så orättvist? varför kan det inte va han och hon föralltid. hon fortsätter att blunda och sakta försvinner oron ur henne, hon kan öppna ögonen igen.

megan fox



läs resten av artikeln här

abbey lee kershaw



perfekta och rosa


devet hiljada metara na nebu sam ja

godmorgon änglar. blev ingen skola för mig idag och varken någon sömn i natt. huvudet vägrade släppa efter tre ipren och det gick varken att sova eller att sitta uppe, men det blev att sitta uppe med en kall handduk över pannan. knäpp som jag är trodde jag att det skulle hjälpa, men nu på morgonen tog jag en treo och sen la jag mig en kvart i soffan och det hjälpte faktiskt. det är så sjukt, jag har aldrig i hela mitt liv haft sådana värk, aldrig. och migrän kan det inte va, inte vad jag vet iaf. har inte dem symtomen. . . strax tänkte jag börja med lite arbeten som ska in. sitter här och äter min kex choklad och dricker ett glas vatten. god frukost! har även på mig gubbens tröja som luktar så otroligt gott. sniffar på den i mellan åt medans jag skriver. nu ska jag börja med plugget tror jag. uppd mer under dagen. puss hej!

pannkakor och därefter sängen

jag vet inte vad jag ska ta mig till. har tagit två ipren men det släpper fortfarande inte. jag är helt spy färdig! har försökt att sova igen ett par timmar, men det hjälper inte. imorgon blir det förmodligen en kort skoldag för mig. skriva prov och hem. med den här huvudvärken klarar jag inte av livet i skolan. nu väntar mammas pannkakor och därefter sängen. natti natt!

gårdagens bästa låtar








det skriker huvudvärk om mig

jag har sån jävla huvudvärk tror jag aldrig haft så ont och så länge som nu. mamma tappade en av mina parfym flaskor igår och den gick sönder så hela lukten har satt sig på golvet, databordet, sängen och väggen. det går fan inte att vädra bort och knappt tvätta bort. mamma och jag har skurat golvet, torkat och vi har bytt lakan. vi har även haft fönstret helt öppet, men tror ni det gått bort? ne! jag har suttit i rummet hela dagen, jag har sovit i rummet och jag har andats in lukten hela dagen. huvudet spricker! jag tål inte starka parfymer och det va ingen vanlig parfym heller, det var dolce gabbana. den är dödligt stark! tror jag sover i vardagsrummet inatt. puss på er!

snygga arband från cocoo



om man anger koden imapoet så får man femton procent rabatt på hela sortimentet. dem har även dö snygga klockor och ringar.

hm divided exclusive

. . .2009 collection


så damn trött



jag finner inga ord hur trött jag är. jag har inte varit hemma sen igår. skjut mig! ge mig min stora säng, en kudde och ett täcke. låt mig sova hela natten lång. jag ska inte vakna något. jag ska sova och drömma mig bort till paradiset med min prins.

its better to be absolutely

. . .ridiculous than absolutely boring


godnatt mina änglar



jag har haft en jobbig dag. jag har gjort klart ett psykiatri arbete på fem sidor och läst runt femtio sidor ur natur boken för att kunna svara på ett x antal frågor. nu ska jag snart sluta mina stora bruna mot kudden min och drömma mig bort till de sju haven.


one time only

jag är sämst på att uppdatera min blogg, men kan det va för att jag har annat för mig? jag har fulla muggar på g och jag känner att bloggen ligger sist just nu. jag tänker inte avslöja min vackra hemligheter utan jag tar det som de kommer.

jag har tänkt på en sak. jag har tappat den där sårbara sidan jag hade. jag har fått höra mycket utan tårar eller ilska. jag stod bara där och log, log och tänkte hur dum personen egentligen är. jag är starkare än någonsin just nu. de sommar, jag är arton och kroatien väntar. so fuck off!

skoldagen va oerhört kort idag, vad sägs som en lektion bara?! jo så va de. slutade strax efter nio, men jag och bell tog oss en fika nere i cafeterian och snackade om allt möjligt. det va rätt skönt efter gårdagens händelse! i helgen ska jag få en ny cykel. det känns på tiden. min blev snodd förra året utanför skolan. äckliga uteliggare! jag vill ha en fin cykel, en sån där kärring cykel med stor sadel och tre växlad. om jag kunde så skulle jag måla om den till lila också, men tyvärr den får va som den är. svart och halvt silvrig!

be mine fucking both of you



mvg i psykologi

hej små apor. fan va glad jar är idag. skoldagen blev lyckad. pratade med min psykologi lärare idag, ville höra hur jag låg där och vet ni? jag ligger på ett mvg! fan jag är så stolt över mig själv att det finns inte. efter skolan träffade jag världens bästa mamma. vi gick till banken och förde över lite pengar till mitt konto sen så skulle vi fixa mitt legg. efter det blev det shopping. fick ett helt kitt mineral smink från märket id. själva rouge borsten kosta 395, så nu ska jag börja med id och se hur det funkar. de borde va rätt bra eftersom själva pudret ligger runt 500 lappen. om jag icke blir nöjd med de så kunde jag lämna tillbaks det och få pengarna tillbaka. de ju skit bra! köpte även en jätte mysig pyjamas från hm och underkläder, mer än så blev det inte. jag blev iaf över nöjd eftersom endast sminket gick på några 500 lappar. bilder på köpen kommer. nu ska jag upp och byta om, städa smink skåpet och därefter plugga. pussi puss!

so unimpressed but so in awe



ni har väl inte missat ballar av stål nu på kanal fem. haha the fuckers är nog bäst eller vad säger du bell? muhaha haha haha. mamma och jag älskar ballar av stål medans pappa glor på fotboll i vardagsrummet. min mamma är för ung för sin ålder må jag säga. en godnatt puss på er!

miranda and orlando


sporty platform sandals


du ska bli min





denna klänning har jag snokat på ett x antal gånger och ikväll smäller de. då jävlar ska jag klicka knappen på beställnings rutan. den ska bli min helt enkelt. jag och den en sommar kväll med bruna bara ben och höga heels till. låter det inte som aida? mjo det tror ja!

dagens nät shopping


dessa snyggingar är på väg hem till mig. dem nya låga conversen!

sing to me the song of the stars

. . .of your galaxy dancing and laughing
and laughing again
when it feels like my dreams are so far
sing to me of the plans that you have for me over again




jag är rätt trött, ögonen kliar och munnen vägrar va stängd. sängen är ny bäddad och de luktar ny städat. jag är stolt över mig själv, jag har varit oerhört duktig dem två senaste veckorna. . . till och med tre! det känns som att jag skapats på nytt. jag har fått tillbaka den där vackra kärleken, styrkan och modet. jag är den jag vill vara helt enkelt!

jag har saknat min älskade vän, hon jag delade allt med, hon som vet allt om mig, hon som stötta mig genom allt, hon som jag är lyckligast med. vi har varit ifrån varandra tillräckligt länge. jag känner hur det sakta men säkert svider inom mig då jag tänker på oss, på dem stunderna vi spenderade tillsammans, våra utekvällar, allt folk vi träffat tillsammans, alla tårar vi gråtit, all skratt. de så mycket att jag knappt minns. tillsammans är vi bäst!

marisa miller


wipeout

ni missade väl inte sista avsnittet av wipeout? haha jag och mamma har garvat som två idioter medans pappa tyckte att vi va helt knäppa. jag är jätte söt sugen. sitter och pratar med cp:t marina och fantiserar mig en saftig varm bulle med pärlsocker på plus ett is kallt glas mjölk till. låter väl inte illa? oh fan va gott det skulle va. tyvärr har vi ingen margarin hemma och klockan tickar för mycket.

go with the flow




i just go and do it



jag har bloggat jävligt dåligt sen i fredags måste jag säga och det ber jag om ursäkt för. men det är helg och då får man softa som sagt. i lördags hade jag en underbar dag. den va allt mer än dålig! jag umgicks med min goda vän, vi drack, åt och bara myste med tända ljus runt omkring oss. vi pratade om allt mellan himmel och jord, vi skrattade och jag fällde några tårar ett par gånger. det va helt enkelt en bra dag plus natt. söndagen har jag spenderat hemma halvt ensam. ja har stor städat mitt rum, hallen och badrummet. det tog mig ett x antal timmar, men rent blev det iaf och jag fick ett stort leende på mami and dad. de gör mig lycklig! i fredags va jag nog som gladast. jag är ingen naturare direkt men nu när jag ligger på ett starkt vg i natur så måste jag nästan kämpa mig upp till mvg. fick tillbaks min miljö uppsatts. det blev ett starkt vg, men om jag kompletterar några små saker som att skriva källorna till bilderna så blir det mvg. jag har lovat att fixa det till fredag så jag får ett mvg på den. oh ja! det gör mig ännu lyckligare. matte provet törs jag inte säga något om än. det gick varken bra eller dåligt. har inga känslor kring de provet, vi får helt enkelt se när vi får tillbaks det. ikväll ska jag plugga lite små saker sen ska ja mysa med mor min framför tvn.


du är helt magisk



i am so bored



jag har öppet fönster. bilar kör fram och tillbaka. har tagit en paus nu från pluggandet. jag fick även i mig två koppar svart kaffe utan tillsatt socker. det var inget gott men det bedövade huvudvärken. jag har gått igenom nästan hela kapitlet i matteboken. det är ett x antal sidor att läsa och flera hundra tals siffror. jag har krånglat med några tal fram och tillbaka, men till sist kom svaret fram. jag är rätt trött, men läggdags är det inte ännu. jag längtar till helgen. det får mig ett leende på läpparna. jag ska förbi min väns nya lägenhet! förmodligen kommer fler dit och det blir nog även en god middag. jag vill också ha en bra lön, egen lägenhet och leva livet för fullt. jag vill ta studenten, leva livet ett år, resa runt om i världen och därefter gräva ner mig i böckerna igen. jag vill bli framgångsrik, ha ett välbetalt jobb, en cannevaro och ett stort hus i ibiza. en vacker dröm! nu ska jag fortsätta där jag va. . .

i am happy camper



jag orkar inte, jag vill inte och jag gör allt bara för att inte plugga. helvete också! jag orkar inte ha matte prov imorgon. jag orkar bara inte, men jag måste. algebra går inget bra för mig och därför måste jag plugga ordentligt för att klara provet imorgon. klarar jag provet imorgon då jävlar ska jag in till stan och shoppa loss. ska även boka tid hos frisören. vet precis hur jag ska ha håret nu. har velat fram och tillbaka men nu är jag redo för saxen. håret har blivit otroligt långt och det är dags att snygga till de. de ska bli mycket ljusare med olika ljusa nyanser i och så ska de bli halvlångt med tjocka stora lockar. jag kommer känna mig som en prinsessa mhmmm. pussi puss!


billig och otroligt snygg



galet snygg klänning från hm. ligger runt fyra hundra kr, sjukt billigt tycker jag. har själv snokat på den ett bra tag, men det blev inget köp eftersom jag har en nästan liknande.

dobro je kad u zivotu

. . .za nesto se boris rukama stvoris

i'm so happy. tralala! allt går galet bra. peppar peppar knacka på trä tre gånger. haha! jag har precis pluggat två timmar i matte boken och jag har även gjort klart ett x antal arbeten som ska in. med allt detta hann jag med! åh jag är så stolt över mig själv. nä nu ska jag äta upp min vanilj munk och därefter väntar kunga sängen. natti natt!

• natur frågor
• psykologi arbete
• psykiatri arbete
• pluggat matte två timmar


en värd skoldag



gud vad jag har varit duktig, sjukt duktig. igår tränade jag i två hela timmar med min goda vän. hem kommen och helt slut tog jag en dusch, åt av maten pappa hade lagat och därefter somnade jag som en stock. imorse när jag vakna va jag helt slut, kroppen orka inte! en hel skoldag igår till fyra och därefter två timmars träning dög för mig. kravlade mig upp ur sängen imorse och tittar ut, ser att det spö regnar men det kunde inte hindra mig från att gå till skolan idag. även fast det va en hel onödig dag så va de ändå fyllt med skratt hela skol dagen. min vän mohammed hade en full godispåse, men så snål som han är så fick vi bara varsin godis bit jag, bella, becca och reja. det dröjde inte länge tills mohammed försvann och glömde väskan full av godis. vi fyra mens barnen va dö sugna på godis, vi låser dörren öppnar mohammeds väska och snor åt oss hälften av godiset. haha ja ni kan tänka er hans reaktion till oss när han fick se att halva godispåsen va uppäten. haha haha! lilla mohammed. vi har lovat han en ny godispåse imorgon.

strax tänkte jag börja med pluggandet. en hel hög med böcker ligger framför mig. cirka nio böcker! jag vill inte och jag orkar inte. jag är trött och vill ba mysa ner mig i vardagsrummet med min påse godis. men det kan jag gott och väl glömma! nu är det plugg som gäller hur mycket jag vill och orkar inte. puss på er!

hård träning

jag är tillbaka! har varit en mycket skön helg med familjen och släcktingarna i vadstena. jag njöt så gått jag kunde av den korta helgen med dem. vi har ätit otroligt god mat, skrattat så tårarna rann och umgåtts bara.

idag blev det skola sen hem äta en snabbis och därefter vänta träningen. tränade rätt hårt idag, i nästan två hela timmar! kom hem runt halv nio och nu ska jag hoppa in i duschen, äta och sen väntar sängen.

haha haha haha just ja. såg även min statistik. den va som högst i helgen?! haha och de lustiga är att i helgen uppdatera inte jag nått. är det då ni läser den som mest? då jag icke uppd?! haha haha!

nästa vadstena

sitter och äter frukost vid datorn. snart sticker jag! bussen åker halv två och därefter får jag byta i motala som tar mig till vadstena. jag längtar bort från denna stad. jag kommer inte skriva här fram till måndag! två dagar går väl. ni får ha det bäst. massa pussar!

tesko meni sa tobom



sitter här för mig själv och äter jordgubbar med grädde och glass. egentligen så skulle jag befinna mig i fina vadstena nu, men det blev aldrig av idag. vi fick gäster och dem har fortfarande inte åkt hem än. imorgon åker jag iallafall. bussen åker runt ett tiden. jag saknar min älskade faster och min ur söta fjortis kusin. ibland kan jag få såna damp på henne för hon just är en fjortis, men jag va ju själv i den där ålder en gång i tiden så jag borde ju förstå.

hela dagen har jag tillbringat med min familj och gäster. vi har vart ute i det fina och grillat. till köttet blev det sallad, potatissallad, pommes och kroketter och det satt väldigt gott i våra hungrade magar.

ikväll har jag en lite sak planerad. nämligen bio! de ska bli en skräck film med min älskade vän. bion börjar halv tio så innan det blir det förmodligen en fika eller något. pussi!

ubila me tvoja laz

sitter på min stora balkong nu med datorn i knät. mamma står i köket och serverar fram frukosten. de vår nu, alla är glada, ingen som mumlar nyvaket. de ska bli en stor frukost allt från kokta ägg och uppåt. mamma små sjunger till låten som spelas ur högtalarna, hon verkar lycklig. en dag vill jag bli som min mamma, hon är en stark förebild för mig. stark kvinna som vågar säga vad hon tycker och tänker utan några alls konsekvenser. idag ska vi även få gäster. pappa har varit och stor handlat, handlat allt som behövs för en grill dag. jag funderar även på att ringa min goda vän, be henne komma hit och äta med oss idag. det hade inte vart fel! nu ska jag in till köket, här strålar solen för starkt som aldrig förr.

RSS 2.0