i dont wanna love no more



never thought it'd catch me
never thought it'd cost me
never thought it'd hurt me like this
like, like this

kom precis hem efter en lång dag på stan med shopping och lunch. strax ska jag iväg och fixa mig sen blir det bio. skriver mer ikväll eller i natt.

uppd.

gud så trött jag är. klev nyss innan för dörren. hade nog inte kommit hem än om vi inte hade fått skjuts. men iaf, filmen vi såg hette friday the13th. måste säga att den va grymt läskig och bra, och kvällen va otroligt värdefull. bästa kvällen på länge måste jag säga. innan bion tog vi en fika och prata en hel del, jätte mysigt va det.

men iaf, nu hade jag tänkt krypa ner i sängen för att jag sitter och gäspar här hela tiden, men innan läggdags får jag inte glömma att äta något. sjukt hungrig. får bli något lätt eftersom jag inte orkar stå och laga mat nu. haha annars brukar jag stå i köket och steka pannkakor vid den här tiden. mums! men tyvärr så är jag för trött för det idag och + att jag åt pannkisar innan jag stack ut idag. fan så gott, vill ha nu nu nu, men icke sa nicke. nä ni nu blir det att jag skriver bara än massa bullshit, ska ta mig en yoghurt och lägga mig. natti natt!


nothing else i can say



igår va jag och åt middag med dem bästa. åt toast med tomat, ost och en jätte god sallad till. kom hem runt tolv slaget. trött som satan slet jag av mig kläderna och somnade på direkten. vaknade runt tio idag av att mami väckte mig för att äta frukost med dem. blev en stor frukost buffé, inte ofta man får det. mätt och belåten gick jag till datorn och nu har jag suttit här sen halv tolv och pumpat musik.

färgade även mitt hår igår, eller mami gjorde. köpte ask blond färg för att få håret till min riktiga hårfärg. blev en nyans ljusare men ska boka tid hos frisören för att få ut lite fler guldaktiga slingor i håret + klippning, men bara topparna.

strax ska jag iväg till stan. ska boka klippning och byta storlek på mina nya skor. sen blir de lunch på stan. pusseli puss snyggingar!


twilight

klickade precis hem denna bok. den kommer läsas ut på högst två dagar.
älskar filmen så klickade hem boken i väntan på att filmen ska komma ut i butik.


min man


lima lyckligt gift


adriana lima har gift sig i hemlighet med den jugoslaviska basketspelaren marko jaric. hon är verkligen en förebild för många av oss tjejer, otroligt snygg och naturlig. hennes kropp behöver vi inte ens nämna. men han då? inte alls min typ.


jaric överraskade henne först med förlovnings ring på hennes födelsedag och sedan hade han arrangerat för dem att smita iväg till wyoming för en hemlig bröllopsceremoni. hur romantiskt låter inte det? adriana berättade för people magazine "vi är så glada för vår framtid tillsammans". nu planerar de ny gifta paret att ha en stor fest med deras familjer senare i år antingen i brasilien där lima kommer ifrån eller i serbien där jaric kommer ifrån.


beige och mönster


beige och mönstrat kommer jag absolut ha i vår och sommar

ne diraj lava dok spava


 

vaknade nyss med världens huvudvärk och dö hungrig är jag. mami står i köket och lagar mat så ska snart få i mig lite mat i iaf. svenska boken väntar och muntligt prov imorgon. hon delade in oss i grupper så jag slapp idag iaf, men imorgon blir det våran tur, men iaf ska ta tag i skiten efter maten.

dagen idag va rätt slapp, börja med att jag försov mig första lektionen. typiskt! de bara jag som kan göra ngt sånt, och min mentor som tog upp det igår att sluta va sen på morgonen haha och alltid blir det att jag drar med att bussen va sen! va en runda på stan med jezz också. blev inget nytt. måste spara lite på pengarna nu.


worlds greatest

 

hinner inte skriva så mycket förutom att jag är otroligt trött och hade utvecklingssamtal idag. allt gick bra och jag förvänta mig inget bättre. nöjd med betygen och lärarnas bedömningar. har även läst 1oo till sidor ur den där förjävliga boken. imorgon väntar muntligt prov om boken i svenska b. får hoppas på att de går bra, va inte själv om att boken va konstig och svår att förstå. nä ska lägga mig. jag är jävligt trött och kommer nog somna i samma sekund som jag lägger ner huvudet på kudden. men ni får sussa söt älskisar. natti natt!

i only wanna make it good



we're still gettin' closer baby
can't get close enough i'm still holdin' on
you're still number one i remember
the smell of your skin

i remember everything
i remember all your moves
i remember you
i remember the nights ya know i still do

badade precis i en hel timme, något otroligt skönt va det. läste bok också medans ja låg där och bubblade. vi ska ha prov om boken i svenska b på onsdag och den är på 3oo sidor, men hur långt tror ni jag kommit, knappt till sida 1oo. aja får sluta klaga! skolan är en del av livet helt enkelt. strax ska jag göra klart min uppgift om matspjälningsorganen som ska in imorgon. oh nä orkar verkligen inte sitta här. huvudet dunkar och läxan väntar. skriver nog mer senare ikväll. pussi!

babes you should mine


natti natt

kollade klart på beck filmen precis. ska gå och lägga mig nu. inte trött alls men skolan väntar imorgon och jag ska upp halv sju. fy helvete! vill bara ta studenten så jag slipper skiten. men iaf, uppdaterar mer imorgon. pussi puss and natti natt bebisar.


take care of all your memories


ptico mala zlatnih krila


a dugo mi je trebalo
da shvatim to
od boga mi nismo
jedno za drugo


tjenix på er där hemma. vaknade runt tolv idag och känner mig helt seg i kroppen. igår va marina här sen åkte vi och fika med några, men inga namn nämns. rätt mysigt hade vi de. idag skulle vi åka och träna, men icke sa nicke. både jag och marina är trötta och har en hel del plugg. får bli någon gång nästa vecka ist.


just nu pumpar jag musik på högsta volym och äter mina mackor med leverpastej och saltgurka på. mhm marabou! det är verkligen skönt och va själv hemma, man kan göra vad man vill in princip. gå runt halv naken och pumpa musiken hur högt man vill tills grannarna kommer och knackar på dörren, haha. ja ni det har hänt mig förut och sen fick man utskällning av mami.


strax tänkte jag hoppa in i duschen eller jag måste, håret ser för jävligt ut. har inte tvättat det på tre dagar om inte fyra, men det skadar inte för det är bara bra för håret + att jag har slutat att platta håret, har insett att mina naturliga lockar passar mig mycket bättre än plattat. snart måste jag klippa av det lite, känner att det blivit för långt och slitet ner till. hade en tid i tisdags men tyvärr så va jag sjuk så det blev att avboka. ska boka en ny tid nästa vecka. nä ni, nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det plugg. pussi!


kao mesecar

 

budi me jos miris tvoj
i rukom trazim te po krevetu
tvoja strana prazna je
od tebe malo ostalo je

samo crni sat sto nikom ne dam
i ovaj stari dres sa brojem sedam
plava kapa, sareni sal
i ovaj strah kad padne mrak

kao mesecar nocu hodam sama po ulici
trazim te, a grad te sakrio
sva vrata meni je zatvorio

kad bi znao ovaj mesec mlad
da mi bar kaze ko te ljubi sad
dok patrole nocne vode me
kuci bez tebe, jutro me
bas smorilo


o glavu mi se obilo
sto pustila sam te u zivot svoj
da tuga mi se ne desi
svoje tragove odnesi

i taj crni sat sto nikom ne dam
i ovaj stari dres sa brojem sedam
plavu kapu, sareni sal
i ovaj strah kad padne mrak

trazim te kao mesecar
kao mesecar

just hold you


it's been so long
that I haven't seen your face
i'm tryna be strong
but the strength i have is washing away
it wont be long before i get you by my side
and just hold you, tease you, squeeze you till
whats bin on my mind

strax ska jag iväg och sola med marina därefter blir de donken eller mc som vi oftast säger. fan vad gott det ska bli. inte ätit där på länge känns det som, och det ska bli så otroligt skönt och sola nu när det är så kallt. behöver få lite färg! hatar att va vit, känns så jävla äckligt. känner mig som ett lik. men iaf, ska snart äta frukost eller tippar mer mot lunch eftersom vi ska äta kyckling med varm vitlöks bagett, åh så gott. vaknade rätt sent idag så det blev ingen frukost för mig.


ge mig sommar


man kan verkligen undra



jag finner inga ord mer än - vart är världen på väg?
man kan verkligen undra de. hela artikeln kan du läsa här

pannkakor mitt i natten

gokväll änglar. kom precis hem efter en otroligt mysig kväll med ena och marina. vi va på bio och filmen vi såg hette twilight som många av er redan sett, men vi är lite efter när det gäller sånt. iaf efter bion mötte vi stefan och dragan. åkte hem till dragan och tog de lugnt bara. skoj och skratt en hel del blev det. min och enas serbiska funka inte alls. efter varje mening stefan sa så sa vi - va?! haha riktigt tröga. marina fick va våran tolk hela kvällen.


måste säga att jag dör för killen i filmen vi såg. vi tre är verkligen efter. men ja tror ja lämnar inprincim min man för honom och det är sällan jag säger så. min älskling är den käxigaste i hela världen, men han i filmen slår allt och alla. nästan så jag blir helt knäsvag. har iaf bett baby ladda ner den åt mig och det har han redan gjort.


strax ska jag göra pannkakor åt mig. javisst kl två mitt i natten en fredags kväll, men så kan det gå när man är sjukt sugen. marina och jag satt och tjata om pannkakor hela kvällen. är nog inte ensam om att steka pannkakor så här sent.


dö läckra

bebic älskar du mig? haha haha skämt åsido! hade absolut inte tackat nej till dessa.
dö snygga! men tyvärr så är dem nästa slut i varje scorett butik i sverige,
så i vår och sommar kommer alla knalla runt i dessa.


zbogom tugo odoh ja u raj



ti bi hteo da sam tvoja
bez uslova i bez zelja
da ne trazim cak ni hvala
i da nemam prijatelja

znam da putujes po svetu
ko zna gde i ko zna s kim
uvek sve na moju stetu
dokle vise da ti cutim

kad pozelis, u dzep stavis
vise nece moci tako
ostavicu tebe lako

naci cu ljubavnika punog kao brod
nekoga ko ce s tobom da pocisti pod
i da mi pruzi sve sto nisi znao ti
da su mu stalno oci pune ljubavi


naci cu ljubavnika punog kao brod
nekoga ko ce s tobom da pocisti pod
tu ispred tebe pascu mu u zagrljaj
zbogom tugo odoh ja u raj

ti bi hteo da sam tvoja
da te kao Boga volim
kad me hoces, da se stvorim
kad me neces, da se sklonim

da uzivas u slobodi
a za mene to ne vazi
na sta mi se zivot svodi
dosta mi je tvojih lazi

dragkedja

funderar starkt på att beställa någon av dessa. vill helst inte ha svarta eftersom jag har för många svarta och dem två senaste jag köpte är svarta. vill ha dem i beige tror jag för den färgen passar ju också nästan till allt. är dem inte otroligt snygga?! älskar detaljerna speciellt dragkedjan där fram och trä klacken ska man heller inte klaga på. mums!
blir nog en klick ikväll. puss!

vill ha


vill ha någon av dessa. så oerhört snygga till in princip allt, men nu är frågan vilka av dem ska jag välja? dem till vänster prova jag här om dagen och dem va sjukt snygga. dem ligger på 249 kr och dem till höger på 299 kr.


baby i can feel your halo



den här låten är för dig baby, jag älskar dig

sammanfattning av veckan


har gått och blivit sjuk.
näsan snorar, öronen piper och ögonen orkar inte va öppna. vill ba krypa ner i sängen och sova, men icke sa nicke. ska snart in till stan och möta min efterlängtade mami. ska ta mig en ipren innan jag går ut så jag orkar gå på stan. har haft feber hela natten och vaknade minns fyra gånger i natt.


i helgen va jag ute och gick minnst tio km med x. vi började med att gå till vidinsjö sen in i skogen där spåren är. kl va runt sex, helt kol svart och vi hitta inte ut. gick den röda spåren först som är fem km sen den gula som är tre tror ja. bland all snö och is halka jag minns tre fyra gånger med mina uggs, haha.


måndagen
tillbringa jag min dag med ulrica. vi tog en runda på stan med shopping och lunch. köpte mig ett par till nya skor och en ny nit väska sjuk snygg ni ska bara se den, men tyvärr orkar jag inte ta kort just nu. får bli ngn annan dag då jag samlar ihop allt och tar kort som jag handlat under denna månad. 

igår va jag med issa, marina och lovisa. vi tog en fika på stan och snacka om allt mellan himmel och jord, men tyvärr så lämna lovisa oss rätt tidigt eftersom hon skulle på bio med några. vi tre som blev kvar hade det rätt kul. den sista timmen blev jag och issa sjukt hungriga så vi gick till mc och åt oss feta där. runt elva tiden åkte vi hem.


bästavän


jag saknar dig min bästavän. jag saknar oss, jag saknar vårat skratt och den glädjen vi sprider tillsammans. ingen och jag menar verkligen ingen kan ta din plats.
de ska va vi helt enkelt. volim te najvise ♥

samo ovu noc



ne odlazi odmah ja sam svestan da je kraj
postajemo jedno drugom stranci
budi tu veceras svoju ruku meni daj
jer od sutra na njih idu lanci

ne odlazi spusti kofer sve ti nije tu
sacekaj jer sve ti nije stalo
ponesi i ovu moju dusu ranjenu
ne odlazi ostani jos malo

samo ovu noc bar da placemo do jutra
zelja mi je to lakse bice mi sa tobom
da se setimo jer nas nece biti sutra
sutra moje sve negde odnosis sa sobom


ne odlazi odmah sve je vec potonulo
sobu mi je ispunila tama
da ne gledas ovo moje lice klonulo
jer od sutra ti nastavljas sama

ne odlazi spusti kofer sve ti nije tu
sto je bilo nece da se vrati
ponesi i ovu moju suzu bezgresnu
pokloni mi samo jos par sati

tillbaks igen

hej på er alla där hemma. har inte haft någon lust att blogga dem här dagarna som gått. min kära morbror gick bort natten till tisdagen, men vill inte gå in på det mer än att han gått bort eftersom det känns för privat att skriva om händelsen här på bloggen. har iaf inte suttit något vid datorn alls dem här dagarna och det är därför jag inte uppdaterat något.


idag va jag iaf i skolan och de va rätt skön och slapp dag. började halv tio och slutade vid lunch. jag och älskade bella tog en runda på stan sen satte vi oss i chocolate och lunchade där. åt en rätt god kyckling sallad med pasta. mätta och belåtna gick vi vidare.


jag träffade kära mami och vi handlade en hel del. köpte den snygga tröjan ifrån monki jag ville ha, en jeans jacka i vitt, nya svarta jeans och rosa nagellack. ska snart ta mig en varm dusch sen ska ja ta bort det gamla nagellacket och måla på de nya, därefter blir de sängen med natur boken i handen.


på lördag är det alla ♥ dag. vad har ni för planer?


tröjan

tröjan ja skrev om kommer ifrån monki som alla nog vet och de va tre stycken kvar i storleken s i fredags, men när man lägger ut den här på bloggen och har omkring hälften av alla läsare som är i ifrån lkpg så lär den inte finnas kvar. ja så tyvärr va min vackra skapelse slut, men en av tjejerna som jobbar där lovade att fixa en till mig på onsdag vilket känns mycket lättare nu. glad iaf! ska snart iväg och träna ett pass med tjejerna. skönt skönt! sen ska jag hem duscha, äta, plugga och sova.

solning and mc

kom precis hem efter en skön halv timme i solariumet. efter det gick vi och åt på mc, sjukt gott eftersom jag va vrål hungrig och hade bara ätit frukost. nu är jag iaf hemma. tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag drar in i badrummet och bubblar. ska ta ett långt bad med inpackning, peeling och massa produkter. gud så skönt det låter, eller vad säger ni? ska också läsa min bok medans jag ligger där i badet med skum och allt. skönt skönt! nä ni nu ska jag dra mig, mami har också gjort choklad bollar med nougat i. förnamnet är sjukgott säger jag bara. pusselipuss!

vackra skapelse


imorgon efter skolan ska jag gå in till stan och ta en närmre titt på denna vackra skapelse. har sett den bland annat på elin kling och den va så sjukt fin på henne. har också sett den i affären men orkade aldrig prova den, eller jag va inte så intresserad av den just då.
hoppas iaf att den får följe med mig hem imorgon. visst är den snygg?


nytt ifrån monki


väst shorts och kängor



fika kväll

hej alla trogna läsare. kom precis hem efter en otroligt lång fika kväll med tjejerna. de va jag, marina, ena, aleksandra, irma och nevena. de va skratt ända tills tårarna rann på oss. fy fan att man kan skratta så mkt och åt helt onödiga saker igentligen. jag och aleks speciellt. bäst är vi eller hur aleks? haha. den sista timmen kom oskar också om jag minns rätt så hette han så. han fika med oss sex tjejer, sen drog vi vidare till mc och åt. men nu är jag hemma iaf.


ska snart lägga mig hade jag tänkt. är otroligt trött och min kropp har vant sig vid att lägga sig runt tio elva tiden, vilket är sjukt bra för att vara mig ska ni veta. förut la jag mig alltid vid ett två tiden då det va skola. helt död i skolan dagen där på. orka knappt gå upp, men nu har det iaf blivit ändring på det. hinner inte att tillägga något mer. otroligt trött och sängen skriker efter mig. hoppas ni fick en lika trevlig fredags kväll som jag. natti natt!


dagens fråga

kommer du att gå klädd i ett par slita jeans shorts nu till våren/sommaren


grattis ademir

får inte glömma att ademir fyller 18 idag,
så måste passa på och gratta han här i bloggen också.
grattis på dig, nu är du inte liten längre haha.


vilken väljer du

vilken av dessa outfit har du helst på dig


1. snyggt och enkelt, funkar både till vardag som till en fika kväll med bästisen
byxer och tröja ifrån topshop, väska ifrån monki och converese



2. enkel t-shirt med coola mönstrade tights gör de hela snyggt
med ett par höga heels och en fransväska + att de funkar alltid
t-shirt och legging ifrån ginatricot, väska och heels ifrån tophop


3. funkar både till vardag och fest, snygga chinos till en tight body med höga nit heels
fransväska ifrån ginatricot, nit heels ifrån gojane, body och chinos ifrån monki

flaws and all

kom hem för en stund sen ifrån skolan, så nu har jag ätit och är super mätt. ingen är hemma så jag tänkte ta mig ett bubbel bad med ljus, äta nybakade bullar med te och läsa min bok under tiden jag bubblar. flera av er har frågat vilken bok jag läser så för er som undrar så kan jag säga att den heter hon går genom tavlan ut ur bilden. har precis börjat med den så kan inte riktigt säga om den är bra eller dålig, men de ser vi så småningom.


idag ska jag lägga mig rätt tidigt också hade jag tänkt. känner att min lilla kropp inte orkar med det här längre. att lägga sig runt ett varje natt och vakna halv sju funkar inte i slutändan så detta ska det bli ändring på. yäss så kan det gå, men nu ska jag bubbla. lovar att komma med massa inspiration sen. puss på er!



klänningen att dö för


jag älskar verkligen victorias kläder. hade lätt kunnat byta ut min garderob mot hennes och den här klänningen kan jag dö för. så jävla snygg nu till våren och sommaren med skit höga klackskor eller platå klack. hennes frisyr ska men heller inte klaga på, galet snygg, eller vad säger ni? våga jag så skulle jag lätt klippa mig i page.

älskling de skulle inte va fel om du satsa lite mer på din fotboll så jag också kan gå i lika snygga kläder och skor. jag lovar dig att du inte kommer ångra! haha, yäss yäss i wish.


nit pumps

mina nya favoriter i vår. köpte dem för ett år sen ungefär och
ingen aning om att jag hade dem. typiskt mig verkligen!
då jag köpte dem så köpte jag en nit väska också ifrån friis company.
kommer verkligen bli mina nya favoriter nu i vår.
vet att bilderna blev dåliga, men dem är tagna med cam.



hiss eller diss


vår kollektion

topshop - vår kollektion


lång promenad

kom precis hem efter en lång promenad med mami min. är jätte hungrig nu men pappa började med maten precis. ska få min favorit, ungstekt lax med potatis och dillsås. sjukt gott! sen ska jag städa mitt rum. det ser verkligen ut som ett stall här inne + att jag måste plugga till provet vi ska ha på fredag.

tack för alla era gulliga kommentarer ♥


mys med tjejerna

kom precis hem efter en lång mysig fika kväll med tjejerna. de va jag, irma, marina och josefin. sjukt mysigt! vi snacka om allt mellan himmel och jord. tycker verkligen att vi borde ses oftare, men det gör ju jag och marina i vilket fall som helst. men iaf. snart ska jag lägga mig hade jag tänkt. rätt trött även fast jag inte gjort så mycket. satt uppe rätt länge igår kväll med världens bästa och kollade på film. sen somnade jag som vanligt och gubben lilla fick kolla klart själv på filmen. haha!

imorgon ska jag och baby träna! så skönt det ska bli för jag känner mig helt seg och stel i kroppen. sen ska jag hem och plugga för fullt. två prov nästa vecka! oh, hur ska detta gå?! men iaf, får plugga en hel del imorgon. just ja, ska stor städa rummet också. fy helvete dammtussar överallt. går runt och nyser här inne hela tiden och lilla jag som inte tål damm. nä ni nu ska jag svara på alla gulliga kommentarer sen ska ja lägga mig och sova. natti natti!

RSS 2.0