bloggen åt sidan

jag hinner verkligen inte med bloggen just nu. jag är knappt hemma. jobbar för fulla muggar, men då jag väl är hemma blir det att gå ut med vännerna och njuta av solen. jag åker även ner till kroatien snart. ska va där i flera veckor och några dagar i banjaluka för att träffa farmor. jag längtar och saknar allt där nere. nu ska jag äta ute på balkongen med mami, vofflor med sylt och grädde. pussi!

rest in peace micheal jackson


godnatt

jag hatar att jobba, skolan är bäst. skulle kunna gå i skolan hela mitt liv. man lär sig nytt hela tiden. jobb är skit. fuck pengarna! oh! blir galen. jobb imorgon också men jag måste upp halv sju och jag vill inte, men pappa tvingar mig. det är inte roligt att ha sin egna pappa som chef. idag va han snäll iaf, fick åka hem runt fem fast jag skulle jobba fram till sju. ne nu ska jag krypa ner i sängen. jag är glad, lycklig och kär. puss!

härligt väder

gud vilket härligt väder det är. tyvärr så jobbar jag idag också från ett till sju, då det är som varmast ute. ska nog inte jobba imorgon så sent. pratade med pappa och han sa att jag kunde börja sju till ett eller åtta till två. vill åka och bada imorgon. hoppas vädret är på topp då bara.


på jobbet

tjenix. jag är på jobbet nu. har varit här sen klockan ett och ska jobba fram till sju. det är så jävla skönt här hos pappa. lätt förtjänta pengar. har inte gjort ett skit mer än att skriva i än massa papper och lägga i dem i ett kuvert. här vill jag jobba varje sommar. muhaha! nu ska lägga mig ute i solen en stund. pussi!

i wake up, it's a bad dreamwhy do i have to fly
over every town up and down the line
i'll die in the clouds above
and you that I defend, i do not love

i wake up, it's a bad dream,
no one on my side,
i was fighting
but I just feel too tired
to be fighting,
guess I'm not the fighting kind

where will i meet my fate
baby i'm a man, i was born to hate
and when will i meet my end
in a better time you could be my friend

vi spred lycka engång i tiden

det känns fint att vara älskad av dig, det är så mycket mer än bara ovanpå. det är ett annat språk vi talar. rädslan blev en delad tro. det var allt vi vågade tro på. för vi visste att den fanns. du hjälpte mig att bygga broar bort från det som gjorde mig illa. kvävde skriken och fick mig att formulera. och jag blev, som du sa, din ryska roulette.

jag undrar om du kommer ihåg den där gången, tvåtusenåtta. jag tänker på det ibland. vi satt i mitt rum en tidig eftermiddag, jag försökte få i dig att äta spagetti med köttfärssås och ketchup min mamma lagade. de där du lärde dig att älska älskling. min mamma åkte iväg för att uträtta ärenden och vi satt kvar och tittade ut genom mitt fönster med fötterna på fönsterbrädan. vi skulle snart fortsätta måla väggarna i mitt rum, men det blev aldrig av. du sa vänta älskling. när du kom tillbaka hade du med dig två påsar. i ena påsen låg mina favorit skor från novita och i den andra låg ett linne. du bar ner mig på sängen, bad mig blunda och krama om dig hårt. jag ville inte blunda, jag var så rädd att allt bara skulle vara en dröm om jag förlorade fokus, att du skulle försvinna, men jag litade på dig och gjorde som du sa. vi låg i min säng hela den eftermiddagen. bara höll om varandra med min blandade musik i bakgrunden. pratade om allt. resonerade. du somnade med huvudet mot min hals och jag önskade att stunden aldrig skulle ta slut. det var så mycket mer än några fumliga fingrar. det var på riktigt. något bestående.


strawberryfields

klockan är förbi halv två. jag har fortfarande inte fått i mig någon frukost. jo ett x antal ballerina kex. jag ska göra en riktig god frukost nu hade jag tänkt. med havregryns gröt, leverpastej macka och ett glas juice. jag är så hungrig att jag äter på mig själv. idag ska jag försöka va ute så mycket jag orkar. värdet är på topp. jag känner mig siså där men färg behöver jag.


jag kallar det magi

jag säger att jag älskar honom för att han stillar min oro, för att han skänker lugn och magi i ett annars så förutsägbart liv. för alla hans talanger och för hans tårar ingen kan se. för att han blöder så mycket. inuti. han säger att han älskar mig för att jag är trasig, för att alla ord människor ger mig skänker mig misstänksamhet, för att jag förtär glasbitar och för att jag aldrig kan låta bli att leta efter dolda budskap. För att jag klär så bra i svart. om natten.

vi vet båda att efter sommaren kommer hösten. ett okontrollerbart faktum vi måste finna oss i, men tillsammans. vi vill inte resa i tiden, bara vara. medan dem nedfallna löven under våra fötter blir till djupa spår och musiken tystnar. jag sa - ingen har det här. han sa - ingen kommer någonsin ha det här. trots tusentals par passerandes i revy mellan våra händer förblindas vi, bakom ridån av andra minnen och fängslande åtaganden är det bara vi. två par spår tränger sig djupt ner bland trädens rötter. de kallar oss romeo och julia i tystnad. men jag hör.


i am back

har inte orkat blogga på några dagar, skönt att va ifrån bloggen lite. har bara umgåtts med min älskade vänner. börjar även jobba på tisdag. ska jobba i exakt två veckor. lite tycker jag inte att det är eftersom jag ska jobba åtta timmar i fjorton dagar och dem pengarna kommer bara att röka där nere i kroatien på fest livet.

imorgon ska jag hämta ut mina klänningar som jag beställt och förmodligen åka förbi älskade bästavän på jobbet. pussy!

sommarens bästa
srce me tebi ko ludo vuklo

läggdags

jag är trött och ska sova. imorgon tar min syssling studenten och förmodligen åker vi dit och firar henne. om jag ska va ärlig så orkar jag inte. vi har knappt någon kontakt med dem varför åka dit? får se hur jag gör och om jag är tvungen. ska sova nu. kläderna för imorgon är planerade. min vackra klänning. natti natt!


tjugo minuter

helt meningslöst att skriva här men marina sitter och bajsar. hon har suttit där i en tjugo minuter nu. lite för väl mycket!

tack mammadagens nätshopping
ögon godis


 
  

mvg i natur

jag lyckades kamma hem ett mvg i natur och det känns för skönt. ett ämne jag hatar av hela mitt hjärta. natten och dagen va värd de där mvg:t. en sömnlös natt och en dag utan varken mat eller dryck fram till tre. jag satt med power pointen i över fem timmar. arbetet va fjorton sidor och redovisningen som skulle ta fem minuter tog en halv timme. det känns bra. nu jävlar ska jag äta och därefter plugga till terminens sista prov.


så kan det gå

jag gråter av skratt. helt sjukt. tror aldrig att jag skrattat så här mycket. väckte både mamma och pappa. säger bara en sak - marina är helt sjuk i huvudet, hon behöver tvångs vård.

äntligt klar

jag är klar, oh jag är äntligt klar med fucking natur arbetet. fick det till fjorton data skrivna sidor. jag är helt slut i hjärnan. mitt power piont funkar inte här hemma. ingen aning varför. går inte att öppna de. så jag ska till skolan imorgon runt sju tiden och fixa det sista på power point. jag har gjort upp arbetet hur jag ska ha det på power point så det kommer inte ta mer än en timme och skriva ner allt där. har även hål timme imorgon fram till halv elva så jag käkar frulle i skolan. blir bra så. ska fan få mvg i natur och jag vet att jag kommer. jag tror på mig själv. nu ska jag äta sen sova. puss puss!

gq magazine
äntligen klar

nu kan jag äntligen pusta ut. är klar med svenska arbetet och fråga mig inte hur många äckliga sidor jag skrivit. ena arbetet gick på sju sidor och det andra på fem. nu återstår bara natur arbetet som jag ska göra i helgen.

psykologi prov

när jag skulle gå och lägga mig igår kväll fick jag ett hårt hugg i bröstet. det kändes som någon körde in en kniv mellan mina bröst. pressade in den sakta, lät smärtan smyga på som en tiger i djungeln. jag trodde först att det var inbillning men smärtan blev värre, den trängde sig sakta in igen. där låg jag och vred mig i mina egna smärtor.

nu ska jag iväg och göra ett viktigt prov. det avgör mitt betyg i psykologi och jag hatar sånt. finns inget värre än när en lärare säger att det avgör ens betyg om man får mvg eller vg i slutbetyg. hon kan dra åt helvete tycker jag. jag ska göra provet så gott jag kan. jag ska inte gråta som jag gjorde igår natt. ne nu jävlar. puss!

en lång dag

jag kom precis hem. har varit och handlat med mamma och min bror. därefter lunchade vi på ett mysigt ställe. nu ska jag plugga till psykologi provet. puss!

RSS 2.0