the most beautiful womanhelgen kort och gott

i fredags blev det en mycket lyckad kväll med mina fina tjejer. jag vill tacka jessika för en fantastisk kväll och för den goda maten. hoppas du blev nöjd med presenten! gårdagen blev en lugn dag med god mat, film och chill med familia. känner mig riktigt utvilad idag för den nya veckan.

inspirationne zovi ne pisi i ne dolazi

jag sitter här med feber, hals ont och förkylning. förstår inte själv varför jag inte sover. antagligen för att jag inte kan sova pågrund av febern och förkylningen. har vaknat två nätter i rad nu kl. 04:25. varken en minut mer eller mindre. imorgon har vi friluftsdag och jag stannar hemma. tänker inte ta risken att få lunginflammation. mina glasögon kommer också imorgon. jag har väntat på dem länge nu. har inte kunnat ta plugget på allvar pågrund av huvudvärken, men nu kommer jag ha mina fina leopard läsglasögon. innan jag går och lägger mig så måste jag tillägga att jag saknar min kusin oerhört mycket. min anesa! natti natt.ne zovi ne pisi i ne dolazi, pusti me zelja me prolazi. niko od nas nije madzionicar da ozivi mrtvu stvar.


taio cruz - i'll never love againi was wrong to let you walk right out of my life
i was gone to think that i could survive
was a fool to think the grass was
greener on the other side
now it hurts to know that he means that i

i'll never love again, neva neva,
i'll never love again, neva neva,
i'll never love again, neva neva,
i'll never love again, neva neva,
hey hey

I'll never find nobody who can love me like you do
I'll never find nobody to treat me the way you do
I'll never find nobody else babe
I'll never fall in love again

i was stupid to think that ending love could compare
to the love that you gave to me from you
was a fool, yes a fool to think that i'll find anywhere
anyone is better for me then you

i'll never love again, neva neva,
i'll never love again, neva neva,
i'll never love again, neva neva,
i'll never love again, neva neva,

i'll never find nobody who can love me like you do
i'll never find nobody to treat me the way you do
i'll never find nobody else babe
i'll never fall in love again

and now my heart is stone cold because your gone
gone away, gone away
and now my heart is stone cold because your gone,
gone away, gone away
and now my heart is stone cold because your gone
gone away, gone away
and now my heart is stone cold because your gone
gone away, gone away
gone away, gone away, gone away

i'll never love again, neva neva,
i'll never love again, neva neva,
i'll never love again, neva neva,
i'll never love again, neva neva,

i'll never find nobody who can love me like you do
i'll never find nobody to treat me the way you do
i'll never find nobody else babe
i'll never fall in love again

i'll never find nobody who can love me like you do
i'll never find nobody to treat me the way you do
i'll never find nobody else babe
i'll never fall in love again

en paus har alltid en fortsättning

dom säger att man ska gifta sig med någon som har en personlighet tvärtemot sin egna. dom säger att kärleken inte överlever om man vill åt samma håll och fungerar med samma motorik. älskling alla har fel. för vi avslutar inte varandras meningar men vi kan spendera en hel dag i sängen tillsammans utan att bli uttråkade. vi kan vara vart som helst, i ett mörkt rum och vi skulle ändå gapskratta ikapp åt något tråkigt skämt du drar. du gör alltid så. får mig att skratta när jag helst inte vill skratta och då skrattar jag ju ändå. sen börjar du skratta för att jag skrattar och allt slutar med att vi inte kan sluta skratta så då kysser vi varann istället. sen spenderar vi tre timmar åt att bara berätta för varann om hur vackert allt är. det är nästan löjligt.

jag tänker inte säga att jag inte kan leva utan dig, för det kan jag. men jag vill inte.

for you

jag är rädd, rädd för att du ska förstöra mig. lova mig, bygga upp för att sedan krossa allt med tre enkla ord, jag går nu. visst, vi kan spendera tusen nätter tillsammans. låtsas att vi är hela, jag kan låtsas att ingenting utanför din famn finns. och det är säkerligen där jag skulle stanna, för där är det tryggt. i våran bubbla. du skulle ge mig vatten i en beige mugg och visa mig staden från dygnets andra sida med ett gallernät som kontrast mot de där ställena du skulle låtsas att du ibland bor i. jag skulle vara tyst när du lyfte upp mig i din famn, om bara för några steg. jag skulle aldrig säga att jag ville stanna där, att du inte skulle släppa. jag skulle bara låtsas som ingenting och fortsätta mitt rus. för om jag skulle berätta så blir du i samma sekund som jag yttrar mig tilldelad makten och vetskapen om att du är kapabel att krossa mig, och som den rebell du ändå är skulle du säkerligen testa gränserna. du skulle tröttna, igen och igen. efter varje sanning skulle du ta ett steg bakåt.

david guetta ft. akon sexy bitchuntz-untz. min älskling blir arton imorgon men på fredag kör vi. nu gäller det bara att friskna till fram till fredag.

utan varandra är vi ingenting merdu förtrollar mig med dina ord, förvirrar, skakar om, får mig att känna. gör min fantasi till en mardröm utan avslut. jag hatar att bli kallad brunögd och vill inte vara den du lurar. vill inte vara den alla vet om att du lurar. du är en vilsen själ, jag kan inte leda dig rätt bara för att du ber mig. jag har bara läppar att trycka mot din hals, inget hjärta att ge. inga stadiga ben att stå på för de tenderar att skaka i din närhet. du lovade mig, du sa att jag var din frihet - men friheten kan dö. stormar svek och försvunna känslor kan få den att tyna bort. det är inga feberfantasier det är ren sylvass sanning att du gjorde det ingen får göra. förvirra en redan förstörd själ. du fick mig att tvivla, du fick mig att tro att dagsljuset inte längre var en frihet utan en fiende.

fastfänglat minne. rädsla, hat och undran. röda ögon. du försvann och likaså alla dina namn. jag kan inte ta ett steg närmare dig när du precis har backat för att sedan ångra och springa rakt fram utan hänsyn för vilka hinder som nu ligger längs vägen. hinder du placerat ut i form av syrenlila ögonlock och kroppar utan karisma eller för den delen själ.

tid att släppa mina drömmar och fantasier för att återvända till verklighetens grepp.

odlazim daleko gjde me niko ne zna

crne oci crno boje sve
dovele su me na tanak led
dusa mi se nocas izlila
ljubav s tobom precica do dna

ljubav s tobom ubija


waiting on the world to change


rest in peace patrick swayze

lloyd feat lil wayne


attraction and passion


i can look for hours


jag kan inte få nog av han och bilden

att vara utan dig

söndags nätter tänker jag på dig, tankarna är tystare än vinden och djupare än havet, jag når dem inte ens om jag hade velat. trots att jag inte tror på ett liv efter döden kan jag inte släppa tanken om att du skulle vara på en finare plats nu. hur vacker den här världen än är så existerar det för mycket hat för att någon människa någonsin skulle kunna besegra den med sin kärlek och jag vet att du avskydde hatet. det enda man fick hata var hatet. precis som du, så hatar jag aldrig. jag kan stå likgiltig men jag hatar aldrig, heller aldrig de som en gång hatat mig, eller kanske en gång kommer. jag vet att jag står över det.

vad vill du säga mig när du hälsar på i mina drömmar? jag hör aldrig vad du säger och jag vill heller aldrig förstå. jag vill att bilden av dig ska förbli den du lämnade mig med, jag vill inte ha någon förklaring, heller inga förlåt. jag tror att det är bäst om du lämnar mig ifred.

ludo ludujem

sjukt att jag vaknar så här tidigt, men tro det eller ej jag somnade innan tio igår med datorn i sängen, tv:n på slagen och lampan tänd. men det värsta av allt, jag somnade dö hungrig. så det var magen som väckte mig nu på morgonen. jag hade tur som inte sparkade min laptop ner på golvet eftersom allt annat va nersparkat.

ska ta mig en dusch strax medan mamma förbereder frukosten. dagens planer är inte bestämda än, men hemma tänker jag inte sitta. förmodligen blir det stan eller ikano. puss!ludo, ludujem
srce ledeno

topshop


oni ima oci koje znaju moje tajne sve

kort skol dag idag. började åtta med två timmars psykiatri sen va min skoldag slut. satta mig i biblioteket och pluggade fram till tolv. sen blev det lunch på stan. nu väntar en mys kväll med godis, grön te och film. puss!boze meni tako malo treba ispod ovog svetog neba, topla postelja i njegova oka dva


from the botten of my heart

har haft ont om tid att blogga på. igår va jag hos optikern med mamma och därefter träffade jag älskade syster. vi tog en lång runda på stan, men det blev inga köp förutom att vi lunchade ihop. idag väntar en hel del plugg. jag är död känner jag. orkar verkligen inte med skola just nu. har funderat starkt på en veckas semester utomlands nu i höst. sista minutens resa skulle inte sitta fel. men som sagt svaga funderingar.

you don't know what you got till you're missing it a lot
i had to go throw it away 
i was wrong from the start from the bottom of my heart i apologize
what i did to you was hurtful
what i'm going through is hurtfulRSS 2.0